Rodica Desktop Pc Intel i3 incl. Windows 10

€ 399,00
Inclusief belasting

Upgrades

Geheugen upgrade

SSD upgrade

HDD upgrade

Voeding upgrade

Waterkoeling upgrade

Silent cooler

Wi-Fi upgrade

Bluetooth stick upgrade

Optische Drive

Toetsenbord en muis set

Office 2021

Aantal

5 Items

Rodica Desktop PC: Dagelijkse Prestaties Ontmoeten Stijlvol Ontwerp

Introductie:
Waar functionaliteit en elegantie elkaar ontmoeten, introduceert Rodica de Desktop PC uitgerust met Intel i3. Een betrouwbare partner voor zowel alledaags entertainment als zakelijke behoeften.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Processor: Ondersteund door de Intel i3-10100 processor, biedt deze PC soepele prestaties voor dagelijkse taken en lichte applicaties.

  2. Visuele Capaciteiten: Uitgerust met de NVIDIA GeForce GT 210 videokaart, geniet je van heldere beelden, ideaal voor streaming, videoconferenties en lichte gaming.

  3. Geheugen & Opslag: Met een royale 8GB aan geheugen en een snelle 240GB SSD ben je verzekerd van vlotte multitasking en opstarttijden.

  4. Besturingssysteem: Voorzien van Windows 10, deze Rodica desktop biedt een vertrouwde en gebruikersvriendelijke omgeving voor alle digitale activiteiten.

  5. Moederbord: Het H510 moederbord is een solide basis voor alle interne componenten, wat toekomstige uitbreidingen en upgrades vergemakkelijkt.

  6. Stroomvoorziening: Met een 450 watt voeding is er altijd genoeg energie beschikbaar voor alle componenten, zelfs tijdens intensiever gebruik.

  7. Stijlvol Ontwerp: De behuizing is niet alleen mooi, maar ook praktisch met 4 USB-poorten aan de voorkant, wat het aansluiten van externe apparaten vergemakkelijkt.

Ideaal voor:
Of je nu je favoriete shows op Netflix wilt streamen, wilt genieten van lichte Facebook-spelletjes of je administratie op orde wilt houden, deze Rodica Desktop PC is er perfect voor uitgerust. Bovendien is hij door zijn solide prestaties en betrouwbaarheid ook een uitstekende keuze voor zakelijk gebruik.

Conclusie:
Op zoek naar een betrouwbare, stijlvolle en betaalbare desktop voor dagelijks gebruik? Dan is de Rodica Desktop PC met Intel i3 precies wat je zoekt. Ontworpen door Pcman, biedt het de perfecte balans tussen dagelijkse prestaties en esthetische charme.

5 Items

Specificaties

Geheugen
8 GB
Opslag
240 GB SSD
Processor
Intel i3 10100
Moederbord
H410
Videokaart
Nvidia Geforce GT210
Voeding
450 Watt
Besturingssysteem
Windows 10 Pro
Behuizing
Zwart zilveren ATX kast
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.